Restaurant Le Sablon / Restaurante en Salamanca

Wie zijn wij?

Restaurant Le Sablon

We zijn Manuel (geboren in Zamora) en Micheline (geboren in België) .Onze scholing en nadien opgedane ervaring in prestigieuze hotels en restautants in België leidden ons tot keukenchef en zaalchef, tot we in 1988 verhuisden naar de prachtige stad Salamanca om onze eigen zaak te beginnen.

Het restaurant

Le Sablon is een klein en gezellig restaurantje ,met een harmonieuze en elegante sfeer in een smaakvol en origineel decor. De schilderijen zijn van Miguel Elias, een alicantijnse schilder die in Salamanca verblijfd. Toen we een naam zochten, tipisch Belgisch en ook nog uit te spreken in het Spaans, was het evident: “Le Sablon”, naar de Brusselse Zavel, met zijn tipische gezellige sfeer.

Onze keuken

Restaurant Le Sablon

Hoewel we een hekel hebben aan “etiketjes”, noemen we onze keuken graag:”creative keuken met Belgische roots”. We blijven trouw aan onze culinaire roots, aangepast aan de Spaanse producten en de nieuwe tendenzen in de actuele keuken. Onze producten kiezen we altijd van de beste kwalitijd, en we maken alles zelf;sausjes, garnituur, confituren, ijsroom, patisserie... alles behalve het brood.

Missie

Restaurant Le Sablon

We streven ernaar dat u een heerlijke maaltijd gebruikt, in een gezellige sfeer, met een vriendelijke en efficiente bediening, en dit alles aan de beste verhouding tussen prijs/kwaliteit/kwantiteit die moeilijk te evenaren is.

Natuurlijk hebben we de kaart in het Nederlands, en wordt er ook Nederlands gesproken.

A.U.B. Klik hier voor ons adres

© 2007-2011 restaurantlesablon.com · Contacto

Bodas y comuniones

Contacto

Restaurant Le Sablon
Calle Espoz y Mina 20 (Plaza de la Libertad) - ver plano
37002 Salamanca
Tel: 923 26 29 52
lesablonsalamanca@gmail.com
Las reservas por correo electrónico no serán válidas sin confirmación, les rogamos reserven por teléfono.
Nuestra web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de cara al usuario. Si estás de acuerdo con ello haz click en el botón aceptar y se ocultará este espacio.